Skrotningsordning

HVAD ER SKROTNINGSORDNINGEN / SKROTNINGSPULJEN?

Folketinget har vedtaget en lov, som fra d. 1. februar 2014 strammede miljøkravene til skrotning af personbiler og varevogne.

Loven betyder konkret, at ejere af personbiler og varebiler i Danmark hvert år betaler kr. 84,- over ansvarsforsikringen til en skrotningspulje. Fra skrotningspuljen udbetales en præmie (som skal betale for miljøbehandlingen og skrotningen) til sidst registrerede ejer, når bilen afleveres til miljøbehandling og skrotning i henhold til lovens forskrifter.

​​

HVILKE BILER ER OMFATTET AF SKROTNINGSORDNINGEN?

Alle person- og varebiler med en totalvægt, der ikke overstiger 3500 kg, og som er eller bliver afmeldt efter d. 30 juni 2000 er omfattet af ordningen, og berettiget til en skrotningsgodtgørelse på kr. 2.200.

Vi modtager også biler som ikke er omfattet af skrotningsordningen - til korrekt miljøbehandling, uden skrotningsgodtgørelse.

​​

FRA 1. JANUAR 2020 ER SKROTNINGSATTESTER DIGITALISERET.

Bilejere kan starte skrotningsprocessen hjemmefra ved at logge på Borger.dk med NemID, og vælge den bil som skal skrottes, og den afdeling hos Bildemontering som skal modtage bilen.

Vi hjælper meget gerne med oprettelse af skrotningsprocessen, kontakt blot den afdeling hos Bildemontering som skal modtage bilen.

Vi hjælper også gerne med afmelding af bilen.

Når bilen er afleveret hos Bildemontering bliver den gældende skrotningsgodtgørelse overført til din Nem-konto.

​​

INDLEVERING ELLER AFHENTNING?

Bildemontering Danmark A/S kan til enhver tid afhente din bil. Det har ingen betydning, om bilen er afmeldt eller er med nummerplader. Ring og aftal nærmere. Vi opkræver et mindre beløb for afhentningen.

FLERE INFORMATIONER​

Bildemontering Danmark 

Stamholmen 53

2650 Hvidovre

Tlf.: 36 44 99 14

CVR: 24336212

E-mail: jqh@hjhansen.dk

Bildemontering Gadstrup 

Erhvervsparken 22

4621 Gadstrup​

Bildemontering Odense 

Havnegade 155

5100 Odense C